Til hovedinnhold

Porttelefonanlegg

Elektronisk kommunikasjonssystem slik som porttelefonanlegg er populært for offentlige bygninger, større leilighetskomplekser, kontorbygg eller andre bygninger med høy trafikk. Det sikrer kommunikasjon med besøkende, på en praktisk måte. Med et porttelefonanlegg vet du hvem som ringer på, før du med et enkelt trykk kan gi dem tilgang til bygningen.

Nærbilde av porttelfonanlegg
Foto: Siedle Nordic
  • Sikrer kommunikasjon
  • Tilpasses bygningens bruk
  • Integreres med adgangskontroll
  • Intergreres med sikkerhetsystemer

Funksjoner

Porttelefonanlegg kan inkludere flere ulike funksjoner, tilpasset bygningens bruk. De kan være basert både på audio og video. Ha funksjoner som opptak av bilder/video, trådløs styring, være tilpasset funksjonshemmede, integreres med adgangskontroll og andre sikkerhetssystemer. Det er viktig å finne ut hvilke funksjoner som er elementære for bygnings bruk.

Vi monterer og leverer porttelefonanlegg

Våre leverandører av porttelefonanlegg er nøye valgt ut på bakgrunn av funksjoner, kvalitet, design og brukervennlighet. Våre elektrikere har bred erfaring og kunnskap rundt montering, og vil kunne være til stor hjelp for best mulig sluttresultat.

Pris

Prisen for montering av porttelefonanlegg avhenger av antall brukere, design, anleggsutforming og funksjoner som video, adgangskontroll, trådløs styring osv.

Klar for å se hvem som ringer på?

Eller har du andre spørsmål? Våre elektrikere står klare for å hjelpe deg med både råd og installasjon.

Kontakt oss i dag