Til hovedinnhold

Har du et prosjekt – så har vi et konkurransedyktig pristilbud

Våre pristilbud vil alltid inkludere materiell og arbeid, med mindre annet er spesifisert. Produktene som er omfattet av vårt pristilbud representerer høy kvalitet, moderne teknologi og design.

Medgått timer og materiell

Ved mindre oppdrag kan det ofte være lønnsomt å la oppdragene gå på medgått timer og materiell, da slipper du som kunde å betale for prisutarbeidelsen og innkalkulert risiko for uforutsette hendelser. Våre standard satser er da som følger:

Timepriser

Montør: kr. 880,- eks. mva.

Servicetekniker: kr. 1 200,- eks. mva.

Saksbehandler: kr. 1 200,- eks. mva.

Servicebil: kr. 85,- eks. mva. pr. bil / pr. time

Andre faste priser

Parkering: iht. medgåtte utgifter

Myndighetspålagt dokumentasjon: 350,- eks. mva.

Dokumentasjon og rapportering til DLE etter kontroll: 500,- eks. mva.

Ettersending av dokumentasjon (etter 5år fra installasjonstidspunktet): 500,- eks. mva.

Forhåndsmelding og ferdigmelding til netteier (pr. melding): 500,- eks. mva.

Materiell

Materiell faktureres iht. grossistlistepris og skal tilsvare gjengs pris fra elektrikere. I henhold til håndverktjenesteloven har du fem års reklamasjon på arbeid utført av oss, det inkluderer ferdig montert utstyr levert av oss. Dersom du har utstyr levert av andre som du ønsker skal knyttes til vårt arbeid, forutsetter det at du har nødvendig dokumentasjon. Utstyret må være utført og godkjent iht. alle gjeldene el. sikkerhets normer og forskrifter. Vår garanti innbefatter ikke utstyr levert av andre. Dersom du som kunde leverer materiell, blir det påregnet et påslag på 30% på timeprisen.

Vi utarbeider ditt tilbud basert på tilsendt beskrivelse, underlag og tegninger. Eller basert på utført befaring fysisk eller virtuelt.

Kontakt oss i dag

For pristilbud eller uforpliktende befaring

Kontakt oss