Til hovedinnhold

Nyoppført og moderne bolig på Lilleaker

Kunden eier en eiendom på Lilleaker i Oslo. På den opprinnelige eiendommen står det en klassisk villa i nybarokk stil. Kunden hadde et ønske om å maksimere utnyttelsen av eiendommens størrelse og beliggenhet, ved å oppføre en til bolig.

Vårt oppdrag

Vårt oppdrag var å prosjektere og levere den elektriske installasjonen for den kommende boligen. Kunden hadde føringer på pris, men samtidig skulle ikke komfort, design og funksjonalitet kompromitteres. Vi utarbeidet en plan og installasjon som ble nøye tilpasset og formet i tråd med kundens preferanser.

Belysning

Vi valgte en løsning som ga kunden valgmuligheter når det kom til takbelysning i soverom og stue, for å ikke begrense rommets design og karakter. Der det var behov for effektiv og funksjonell belysning, implementerte vi downlights. For utendørs belysning fikk vi verdifull assistanse fra våre lampeleverandører, som hjalp oss med å designe en smakfull og moderne løsning.

Oppvarming

I kjelleren ble varmekabler installert, som ikke bare gir en behagelig atmosfære, men også beskytter boligen mot kulde fra bakken. I oppholdsrommene i første og andre etasje ble varmefolie lagt under parketten. Det gir ikke bare en komfortabel varme, men gir også rommene et pent utseende, uten behov for synlige panelovner.

Elektrisk utstyr

Valget falt på produkter fra Betek for installasjonen. Deres produkter kombinerer pålitelig kvalitet med et tidløst design, som harmonerer godt med boligens karakter. Det faktum at produktene kommer i både svart og hvit utførelse ga kunden et bredt spekter av estetiske valg.

Ladestasjon

I samsvar med TEK17-forskriftene må alle bygninger med parkeringsplasser være klargjort for lading av elbiler. Derfor inkluderte vi en ladestasjon fra Zaptec. Denne laderen representerer moderne teknologi med smarte funksjoner og tilgjengelig i flere farger som kan tilpasses boligens utseende.